Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Uw timeshare verkopen

Bent u in contact gekomen met een timeshare contract, waar u nu spijt van heeft? Wilt u graag van het contract af, maar heeft u geen idee hoe? U denkt er misschien over om het timeshare contract te verkopen. Echter is dit een lastige procedure, welke wij helaas niet kunnen uitvoeren. Toch willen wij u graag meer informatie geven over het verkopen van uw timeshare en de opties die wij u kunnen bieden. Stoptimeshare is een Belgische organisatie die kan helpen bij het ontbinden van een timeshare contract. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen daarom vele oplossingen bieden.

Timeshare verkopen: waarom?

In het hedendaagse is het verkopen van een timeshare niet meer mogelijk. Het is namelijk zo dat het voor een timeshare meer gaat kosten, in plaats van dat het iets oplevert. Het is goedkoper om via een reisbureau of een website een vakantie te boeken, dan via een timeshare. De tegenwoordige timeshare resorts zijn voor iedereen toegankelijk, waardoor het minder aantrekkelijk is om een timeshare te kopen of verkopen. Helaas behoort een timeshare verkopen niet tot onze mogelijkheden, omdat het gewoonweg niet mogelijk is. Het is bij bepaalde organisaties nog wel mogelijk om een timeshare te verkopen, maar het is geen aanrader om hiermee in zee te gaan. Probeer daarom om uw contract te ontbinden, in plaats van te verkopen. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij!

Wij helpen u met uw timeshare contract

Helaas kunnen wij u niet helpen bij het verkopen van uw timeshare, maar er zijn gelukkig wel tal van andere mogelijkheden die wij voor u kunnen doen. Zo kunnen wij het contract voor u ontbinden en kunnen wij het geïnvesteerde geld terugvorderen. Helaas gaat hier altijd een proces aan vooraf, maar wij helpen u graag om van het vervelende contract af te komen. Soms gaat dit gepaard met een rechtszaak, maar wij doen er alles aan om uw problemen met timeshare zo goed mogelijk op te lossen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van timeshare, waardoor wij vele oplossingen kennen om onze klanten helpen. Samen zorgen wij ervoor dat u van het contract af komt!

Neem direct contact met ons op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van het timeshare contract af wilt. Neem daarom direct contact met ons op wanneer u besluit om het traject aan te gaan. Wij gaan u dan zo goed mogelijk helpen om van het vervelende timeshare contract af te komen! Samen bespreken wij de mogelijkheden en hoe dit proces in zijn werk gaat. Wat wel handig is om te weten, is dat het ontbinden van een timeshare wat langer kan duren. Het is namelijk een moeilijk proces, wat niet in een korte tijd geregeld kan worden. Uiteraard adviseren wij u graag over het gehele proces. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op een van de volgende nummers: +32 3 3037123 / 0800 744 88.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email