Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

U wilt van uw timeshare hotel af?

Als u vastzit aan een timeshare hotel, dan weet u hoe hardnekkig zo’n contract is. U kunt uw timeshare niet verkopen, omdat er totaal geen belangstelling voor is en het kost u alleen maar geld. U heeft het gevoel dat u helemaal niks heeft aan de timeshare van het hotel en eigenlijk is dat ook zo. De verkopers waren u destijds te slim af en hadden u in hun greep en wellicht nu nog steeds. U betaalt voor niks en wilt daarom liever gisteren dan vandaag van uw timeshare hotel af. De organisatie Stoptimeshare snapt u helemaal. Wij helpen gedupeerden van een timeshare bij hotels of andere vakantieaccommodaties. Stoptimeshare biedt een gegarandeerde oplossing en zorgt ervoor dat mensen die hun timeshare willen ontbinden hiervoor in België terecht kunnen. Al langere tijd bestaat Timesharestop in Nederland, maar nu kunnen gedupeerden in België ook bij een organisatie terecht die ze in eigen land kan helpen. Neem contact met ons op en stop met het betalen van die verplichte jaarlijkse onderhoudskosten! Stoptimeshare gaat u helpen!

Onze aanpak

Stoptimeshare pakt uw aanvraag zo snel mogelijk op nadat die bij ons is binnengekomen. We hebben geen tijd te verliezen als het om een vervelend timeshare contract gaat. Om uw timeshare problemen op te lossen, gaan we de volgende stappen langs:

  • Stap 1: wij ontbinden uw timeshare contract, hierbij krijgt u een 100% zekere schriftelijke garantie
  • Stap 2: Op juridische wijze rekenen wij af met het huidige contract waar u aan vastzit.
  • Stap 3: Waar mogelijk proberen we uw geld terug te vorderen van uw timeshare bedrijf.
  • Stap 4: Indien nodig spannen we een rechtszaak aan tegen het timeshare bedrijf om ervoor te zorgen dat uw timeshare succesvol wordt ontbonden.

Wij ontbinden dus niet alleen uw timesharing contract, we zullen er tevens alles aan doen om uit te zoeken of er in uw geval mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen. Aangezien het vrijwel onmogelijk is om uw timeshare te verkopen, proberen we u met een financiële reclaim toch te helpen (een deel van) uw geïnvesteerde geld terug te krijgen. Tijdens deze juridische procedure geldt bij ons No Cure No Pay. Dus zolang u geen resultaat ziet en dus nog geen geld terug heeft gekregen, hoeft u ons niet te betalen voor deze service. Als wij er niet in slagen om geld voor u te recupereren, dan bent u ons niets schuldig voor deze juridische procedure. Wanneer wij er wel in slagen om geld te recupereren, betaald u ons een vooraf afgesproken percentage van het gerecupereerde bedrag. Tot slot krijgt u de 100% zekere garantie indien u de ontbinding van uw hotel timeshare contract door ons laat uitvoeren.

Waarom uw timeshare contract stoppen?

Het is absoluut niet makkelijk om een timeshare te ontbinden, dat weet elke timeshare eigenaar helaas. Timeshare bedrijven laten u niet zomaar gaan aangezien ze veel geld verdienen aan de jaarlijkse onderhoudskosten die u moet betalen. U verliest geld aan een timeshare contract, omdat de accommodatie altijd volgeboekt zal zijn waardoor u dus nooit terecht kunt in de accommodatie waar u rijkelijk aan meebetaald. Dat is reden dat een timeshare weggegooid geld is en u als eigenaar alleen maar geld kost. U bent als eigenaar een soort subsidiepotje voor de timeshare bedrijven.

De timeshare verkopen is eveneens onmogelijk, omdat de timesharing gewoon veel duurder in gebruik is geworden dan reizen via het reisbureau of boeken via de internet booking sites. Iedereen kan tegenwoordig gebruikmaken van de vele timeshare resorts, voor minder geld dan het bedrag dat door de timeshare eigenaar zelf wordt betaald aan jaarlijkse onderhoudskosten. Er zit dus geen enkel kostenvoordeel aan timesharing en het contract is niet herverkoopbaar, waardoor u er voor altijd aan vastzit, tenzij u de hulp inschakelt van bedrijven zoals Stoptimeshare.Heeft u een aankoop gedaan bij een louche bedrijf, neem dan snel contact met ons op.

Ja, ik wil van mijn timeshare hotel af!

Wacht niet langer en neem contact op met Stoptimeshare als u heel graag van uw hotel timeshare af wilt! U kunt contactmet ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen of mailen naar +32 3 3037123 / 0800 744 88 of info@stoptimeshare.be. Weet dat wij voor u klaarstaan en u maar al te graag van die vervelende timeshare van uw hotel af helpen! Ook al is er een rechtszaak voor nodig, we gaan voor u tot het uiterste, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit rottige contract.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email