Timeshare Reclaim

Source: Timesharestop – Business Tips

Zondag 3 december 2017 om 09.30 uur waren wij te zien op de Nederlandse televisie. In het programma “Businesstips” werd er ingegaan op de vraag of timeshare eigenaren, het door hen geïnvesteerde geld altijd kwijt zijn en of ze tot het end van hun contract vastgeketend zitten aan hun timeshare verplichting.

Het antwoord hierop werd in de tv uitzending gegeven door Rob de Vos, één van de eigenaren van het bedrijf Timesharestop uit Nederland en Stoptimeshare uit België.

Hier kwam het volgende naar voren: Timeshare eigenaren hebben tegenwoordig wel degelijk zeer goede mogelijkheden om niet alleen hun timeshare contract te laten ontbinden door Timesharestop, maar zij maken ook nog eens een zeer goede kans om, zeker wanneer de contracten zijn afgesloten na 1999, het contract nietig te laten verklaren door de Rechter.

Hetgeen dan weer inhoudt dat het timeshare bedrijf in kwestie de klant moet vergoeden voor het niet gebruikte deel van hun timeshare. Deze gehele procedure noemt men de Timeshare Reclaim

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email