Uw Timeshare verkopen

.... is onmogelijk!

Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare verkopen

Een timeshare verkopen of beter gezegd een timeshare her-verkopen is niet meer mogelijk, vanwege het feit dat een timeshare geen kostenvoordeel meer heeft maar een enorm kostennadeel. Het is goedkoper om een vakantie te boeken via het reisbureau of via de bekende internet booking-sites. Timeshare resorts zijn al enige tijd voor iedereen toegankelijk, dit voor bedragen die lager zijn dan de jaarlijkse onderhoudskosten, dan begrijpt u dat een timeshare verkopen niet meer mogelijk is. Dat timeshare bedrijven iets anders beweren is natuurlijk vrij eenvoudig te verklaren. Zij willen dat u geen verdere acties onderneemt en uw timeshare te koop aanbiedt bij het bedrijf, dat door hen wordt aangeraden. Vaak moet hiervoor weer extra worden betaald aan dit soort bedrijven, die nauw samenwerken met deze timeshare bedrijven of zelfs door hen worden betaald om deze ” schijnservice ” aan te bieden. Zelf weten ze maar al te goed dat uw timeshare verkopen geen optie meer is

Timeshare verkopen – wanneer wel

” Ik wil mijn timeshare verkopen , kunnen jullie ons helpen? ” is een vraag die wij dagelijks horen van klanten die ons benaderen. Hoe groot is dan ook de teleurstelling van onze klanten, wanneer wij hen uitleggen dat een timeshare verkopen niet tot onze mogelijkheden behoort. Zodra wij onze uitleg hebben gedaan, begrijpen de meeste timeshare eigenaren wel dat de herverkoop van hun timeshare inderdaad niet mogelijk is. Maar betekent dit dan ook dat de gedane inleg voor altijd verloren is? NEE, er zijn wel degelijk goede mogelijkheden om geld terug te vorderen. Neem hiervoor contact met ons op en laat u informeren over uw mogelijkheden, om niet alleen uw contract door ons te laten ontbinden, maar ook om het door u geïnvesteerde geld terug te vorderen, onder andere door uw contract nietig te laten verklaren.

Timeshare verkopen

Timeshare verkopen is inderdaad nog steeds mogelijk, maar alleen nog met behulp van een goed georganiseerde verkooppresentatie, leugens(alleen verbaal),misleiding(denk hierbij o.a. aan lage onderhoudskosten in het eerste jaar) en verkopers zonder enig normen- en/of waardenbesef. Kortom: Er zijn nog steeds een groot aantal bedrijven in Europa die timeshare verkopen. Het opvallende hierbij is altijd dat de hier aanwezige verkopers altijd beweren dat hetgeen zij verkopen , absoluut geen timeshare is!
Indien timeshare eigenaren zich zouden realiseren dat een timeshare verkopen niet mogelijk is, dan zouden ze geen prooi meer worden van de vele cold callers, die helaas nog steeds actief zijn. Cold Callers die beweren dat ze uw timeshare verkopen kunnen. Ons dringende advies is dan ook: Blijf weg bij dit soort aanbiedingen. Ga niet in op aanbiedingen om uw timeshare te verkopen in Marokko of Tenerife of elders. Laat uw timeshare contract ontbinden door ons en laat bekijken, of u mogelijkheden heeft om middels een gerechtelijke procedure geld terug te claimen van de hebberige timeshare industrie.

Heb ik Reclaim mogelijkheden?Meer info? KLIK HIER!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email