Timeshare ontbinden in 2017

Wacht niet langer!

Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare ontbinden

Hun timeshare ontbinden is iets dat steeds meer timeshare eigenaren willen. Indien ook u uw timeshare ontbinden wil, maar niet goed weet waar te beginnen? Dan is er nu een gegarandeerde oplossing voor timeshare eigenaren in België.

Stoptimeshare biedt een gegarandeerde oplossing en zorgt ervoor dat degene die zijn of haar timeshare ontbinden wil, hiervoor niet alleen in Nederland, maar nu ook in België terecht kan. Neem contact op met ons en stop met het betalen van die verplichte jaarlijkse onderhoudskosten.

Timeshare ontbinden
Een timeshare ontbinden is niet eenvoudig, dit weet inmiddels iedereen, immers, een timeshare bedrijf laat u niet zomaar gaan omdat zij hierdoor uw jaarlijkse onderhoudskosten zal mislopen, dit willen ze ten koste van alles trachten te verhinderen. Vele timeshare eigenaren die dachten dat het NIET betalen van deze jaarlijkse onderhoudskosten een oplossing voor hun timeshare probleem zou zijn, weten inmiddels dat dit zeker en vast geen oplossing is om de timeshare te ontbinden. Ook de timeshare verkopen is eveneens onmogelijk, omdat de timesharing gewoon veel duurder in gebruik is geworden dan reizen via het reisbureau of boeken via de internet booking sites. Iedereen kan tegenwoordig gebruik maken van de vele timeshare resorts, dit voor minder geld dan het bedrag dat door de timeshare eigenaar zelf wordt betaald aan jaarlijkse onderhoudskosten. Timesharing heeft geen enkel kostenvoordeel meer en is hierdoor niet herverkoopbaar. Helaas zijn er nog steeds eigenaren die geld betalen aan cold callers die zeggen dat ze een koper hebben voor hun timeshare. Onthoud: Uw timeshare verkopen is niet mogelijk. Indien u uw timeshare ontbinden wilt, dan is het belangrijk om te weten dat timeshare verkopers nieuwe producten aan u willen verkopen, onder het mom van: “dit is geen timeshare”, willen zij u overhalen om toch maar weer iets te kopen, waardoor u denkt van uw timeshare af te geraken. Dit zal echter niet het geval zijn. Met name de bedrijven Silverpoint Vacations op Tenerife en MGM Muthu zijn hierin zeer bedreven. Heeft u een aankoop gedaan bij deze bedrijven, neem dan snel contact met ons op.

Uw timeshare ontbinden of uw timeshare verkopen of beëindigen? Wij geven u een schriftelijke garantie dat uw timeshare contract door ons zal worden stopgezet. Wij hebben persoonlijk contact met onze cliënten en zijn inmiddels meerdere keren op televisie verschenen waardoor er al zeer vele timeshare eigenaren definitief van hun jaarlijkse timeshare verplichtingen zijn verlost door ons. Een timeshare ontbinden op een juridische wijze met een resultaatgarantie is nu ook in België mogelijk.

Contact opnemen

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email