Timeshare kopen in 2017?

Doe geen nieuwe aankoop!

Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare kopen

Timeshare Kopen

Op de vraag waarom mensen een timeshare kopen, bestaat geen kort antwoord. Mensen die zijn overgegaan tot een timeshare aankoop ,kunnen rekenen op veel onbegrip van hun naaste omgeving. Is dit terecht? Nee, wij vinden van niet. Op het moment dat mensen een timeshare kopen zijn ze meestal op vakantie, hebben een goed humeur, maar belangrijker nog… ze verblijven vaak in een hotel waar ze niet tevreden over zijn maar waar ze wel veel geld voor hebben betaald. Wanneer ze dan belanden op een timeshare verkoop presentatie, hoeft de aanwezige verkoper meestal niet heel erg veel moeite te doen om de interesse te wekken van de reizigers. Interesse, die ertoe kan leiden dat mensen een timeshare kopen. Welke soorten timeshare kennen we momenteel.

Is een timeshare kopen verstandig

Een timeshare kopen was 20-30 jaar geleden een grote financiële investering. Het was duur in aanschaf, maar aangezien hotels en reisbureau’s destijds erg duur waren, had een timeshare wel degelijk een groot kostenvoordeel. Dat met de komst van het internet, dit kostenvoordeel volkomen verdwenen is, weten de timeshare eigenaren maar al te goed. Vooral ook omdat de jaarlijkse onderhoudskosten ieder jaar weer zijn blijven stijgen en een financiële belasting zijn geworden, is een timeshare kopen beslist geen aanrader meer.

Waarom een timeshare kopen in 2017?

waarom zouden mensen tegenwoordig nog een timeshare kopen? Het antwoord is wrang en bitter. Niemand zal een timeshare willen kopen uit vrije wil, of omdat ze er zo tevreden over zijn.

Mensen die op dit moment timeshare kopen zijn te verdelen in 2 groepen:

  1. Reizigers die RCI certificaten hebben gekocht bij bedrijven, die met de verkoop van deze RCI certificaten de timeshare wetgeving omzeilen en hierdoor een aanbetaling mogen vragen van de koper. Deze aanbetaling hoeven ze, ook bij een annulering binnen de wettelijke bedenkperiode, niet terug te geven aan de kopers. Annuleren de kopers deze aankoop niet dan zullen ze tijdens hun eerste RCI vakantie, met grote leugens en misleiding alsnog onder druk worden gezet om een timeshare te kopen.
  2. De timeshare eigenaren zelf. Dit klinkt vreemd aangezien dit toch juist degene is die weet hoe duur een timeshare is en die weet hoe ontevreden timeshare eigenaren zijn met hun eigendom. Deze groep wil juist heel erg graag van hun timeshare af maar dit lukt hen maar niet! Heeft men voor de zoveelste keer aangegeven bij zijn of haar timesharing bedrijf, dat men wil stoppen met het gebruik van de timeshare, dan wordt men benaderd door de verkopers die vertellen dat hun timeshare verkopen nooit gaat lukken. Maar gaat men nu een nieuwe timeshare kopen, dan garandeert de verkoper mondeling, dat binnen een jaar alles verkocht zal zijn. Aangezien de timeshare eigenaren vaak zo wanhopig zijn, gaan ze wederom een timeshare kopen. Maar nu omdat ze er eigenlijk graag vanaf willen geraken. Ons advies is dan ook: Doe geen nieuwe timeshare aankoop! Opnieuw een timeshare kopen is geen oplossing.

Timeshare kopen

Wilt u uw timeshare annuleren, of wilt u uw timeshare contract ontbinden. Neem dan contact met ons op. Wij garanderen de ontbinding van uw timeshare contract en zullen, waar mogelijk, het door u geïnvesteerde geld recupereren.

Contact met ons

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email