Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare contract

Heeft u een timeshare contract waar u graag van af wilt? Wij van Stoptimeshare begrijpen dat heel goed! Met ruime ervaring op het gebied van timeshare, hebben wij al vele klanten mogen helpen om van het vervelende timeshare contract af te komen. Er zijn diverse manieren waarop men van een time sharing contract af kan komen, wij helpen u daar graag bij. Zo kunt u het contract laten ontbinden en u kunt zelfs uw investering terugvorderen. Het is een lastig proces, omdat timeshare bedrijven natuurlijk niet uw jaarlijkse onderhoudskosten willen mislopen. Maar ondanks dat het een lastig en lang proces is, is het zeker de moeite waard om deze aan te gaan samen met Stoptimeshare. Het is natuurlijk ontzettend vervelend om uzelf rot te voelen over het timeshare contract. Wij willen u dan ook zo goed mogelijk helpen, zodat u eindelijk van dit vervelende contract af bent!

Wat is een timeshare contract?

Timesharing is het (ver)kopen van verschillende verblijfsaccommodaties op diverse vakantiebestemmingen, waarbij je een bepaald gedeelte van het jaar de eigenaar bent van de desbetreffende accommodatie. Klinkt leuk, maar er zitten enorm veel addertjes onder het gras! Wanneer je eenmaal een time sharing contract hebt afgesloten, kom je hier ook niet snel meer vanaf. De timeshare bedrijven willen natuurlijk niet de onderhoudskosten mislopen die jij moet betalen. Daarnaast is hettegenwoordig goedkoper om vakanties te boeken via reisbureaus en boekingswebsites, waardoor het gebruik van een timeshare steeds minder aantrekkelijk wordt. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van uw timeshare contract af wilt en wij helpen u daarbij!

De werkwijze van Stoptimeshare

Stoptimeshare heeft al vele klanten geholpen om van het vervelende timeshare contract af te komen. Wij beginnen met het ontbinden van de time sharing contracten in combinatie met een schriftelijke garantie. Waar mogelijk proberen wij ook geld terug te vorderen van het timeshare bedrijf. Echter is dit een lastige procedure waarbij wij erg ver moeten gaan, soms zelfs tot aan een rechtszaak. Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u van uw timeshare contract af komt. Zo worden uw timeshare problemen definitief opgelost en heeft u hier geen zorgen meer over. Wat wel verstandig is om te weten, is dat het ontbinden van een time sharing contract en het terugvorderen van uw geld een lange procedure is. Echter is het wachten zeker de moeite waard!

Neem direct contact met ons op voor hulp

U wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk van uw timeshare contract af, dat begrijpen wij! Schakel daarom direct onze hulp in, zodat wij de procedure in gang kunnen zetten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of u kunt ons telefonisch bereiken op de volgende nummers: +32 3 3037123 / 0800 744 88. Uiteraard kunt u ook voor andere vragen bij ons terecht. Samen gaan wij ervoor zorgen dat u van het vervelende time sharing contract afkomt en dat u dit achter u kunt laten!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email