Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare contract opzeggen

Heeft u te maken met een timeshare contract waar u eigenlijk graag vanaf wilt? Wij van Stoptimeshare helpen mensen zoals u om uw timeshare contract op te zeggen. Wellicht heeft u het zelf al eens geprobeerd en bent u er helaas op de harde manier achter gekomen dat dit niet zo makkelijk gaat. Timeshares zijn een blok aan het been van de eigenaren. Wij staan achter u en helpen u zo goed als we kunnen om van uw timeshare contract(en) af te komen. U kunt direct contact met ons opnemen om wat aan uw ongewilde timeshare te doen!

Over Stoptimeshare

Op onze website vindt u alle (eerlijke) informatie over timesharing die u nodig heeft. Onder timesharing verstaan we het (ver)kopen van diverse verblijfsaccommodaties op populaire vakantiebestemmingen, waarbij men slechts voor bepaalde gedeeltes van een jaar eigenaar wordt van een accommodatie. Echter, hier zitten vele addertjes onder het gras en de mensen die een timeshare contract afgesloten hebben, zijn hier de dupe van!

Voorkom daarom ook dat anderen in de timesharing trucjes trappen door het er met mensen in uw omgeving over te hebben. Niemand gaat erop vooruit na het afsluiten van een timeshare contract, dus voorkom dat (andere) mensen deze fout maken!

Stoptimeshare is de partij in België (Antwerpen) die u helpt om van uw timeshare contract af te komen. We bestaan al jarenlang in Nederland onder de naam Timesharestop en hebben dus een ruime ervaring in het helpen van gedupeerden door hun contracten te ontbinden. We proberen ook zo goed mogelijk uw gelden terug te vorderen. Wij bieden u gegarandeerd een timeshare oplossing waarbij we ervoor zorgen dat uw timeshare contract wordt ontbonden en u dus geen verplichte jaarlijkse onderhoudskosten meer hoeft te betalen.

Hoe wij werken?

Onze werkwijze is als volgt: Wij ontbinden timeshare contracten voor u en we geven eigenaren hierover een schriftelijke garantie. Geheel los daarvan zullen wij, waar mogelijk, geld terugvorderen van uw timeshare bedrijf. En hieraan gaan wij ver voor u. Wij vinden timesharing echt niet door de beugel kunnen. Wij zien het als een dusdanig schandaal dat wij niet bang zijn om een rechtszaak aan te spannen tegen het timeshare bedrijf. Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat uw timeshare succesvol wordt ontbonden. Stoptimeshare gaat voor u tot het gaatje om u zoveel mogelijk zekerheid te bieden dat u van uw timeshare problemen af zult zijn. Wij doen onze uiterste best om uw problemen met timeshare definitief op te lossen!

Schakel direct hulp in!

Herkend u bovengenoemde problemen en wilt u ontzettend graag van uw timeshare contract af? Twijfel dan niet om direct contact met ons op te nemen! Timesharestop staat voor u klaar om u te helpen van uw timeshare problemen af te komen. We gaan u zo goed als we kunnen, helpen om uw timeshare te ontbinden. Dat zal niet binnen korte tijd geregeld zijn, want het gaat nou eenmaal niet makkelijk, maar uiteindelijk zal onze hulp het wachten waard zijn.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email