Uw timeshare annuleren

met een 100% garantie!

Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Timeshare annuleren

Een timeshare annuleren vanwege de stijgende onderhoudskosten, waardoor het geen kostenvoordeel meer heeft ten opzichte van andere manieren van op vakantie gaan.  Een timeshare verkopen is niet mogelijk, omdat het inmiddels een veel te dure wijze van op vakantie gaan is geworden. Ook de kwaliteit van resorts is een reden geworden om een timeshare annuleren door te zetten. De meeste timeshare resorts zijn inmiddels toegankelijk voor mensen die geen timeshare eigenaar zijn. Het is pijnlijk om te zien dat een eigenaar per week meer geld betaald dan iemand die geen eigenaar is, dit voor dezelfde accommodatie. Sterker nog: een eigenaar krijgt vaak te horen dat er geen beschikbaarheid is, op de datum dat deze zijn of haar vakantie wil boeken. Kijkt men dan echter op een website waar men vakanties kan boeken dan ziet men ineens dat er gewoon accommodaties vrij zijn op deze datum. Dit voor een bedrag dat veel lager is dan de hoogte van de jaarlijkse onderhoudskosten die de timeshare eigenaar verplicht is om jaarlijks te betalen. Samenvattend kunnen we dus zeggen dat een timeshare verkopen of beter gezegd de timeshare her-verkopen niet mogelijk is omdat timeshare nu een groot kostennadeel heeft. Hierdoor wil men nu zijn timeshare annuleren en gaat men op zoek naar een permanente oplossing.

Timeshare annuleren

 

 

 

 

Uw timeshare annuleren nu ook in België

In 2014, is het timeshare annuleren een begrip geworden voor vele personen, die een timeshare lidmaatschap hebben afgesloten in Europa of daarbuiten. Wij zijn in 2014 begonnen met het ontbinden van timeshare contracten, ook wel het timeshare annuleren genoemd. Timesharestop.nl in Nederland, kreeg al snel zo’n goede naam dat ook een aantal verschijningen op Televisie bij RTL4, niet uit konden blijven. Iedereen moest gewaarschuwd worden tegen de hebberige timesharing industrie en hun verkopers. Belangrijker nog; iedereen moest weten dat er nu een gegarandeerde mogelijkheid was voor eigenaren uit Nederland en België, om timeshare annuleren te verwezenlijken. Zonder dat men een prooi zou worden van de vele oplichters die actief zijn.

Vanwege de toenemende aanvragen van timeshare eigenaren uit België, heeft Timeshare Stop nu ook haar bureel geopend in België (Antwerpen) Stoptimeshare genoemd. Op deze wijze kunnen wij een timeshare annuleren en hierbij onze dienstverlening aanbieden aan onze klanten, geheel conform de Belgische wetgeving, waardoor het voor onze klanten nog eenvoudiger is om gebruik te maken van onze gegarandeerde dienstverlening; Uw timeshare annuleren en geld terugvorderen van uw timeshare bedrijf. Waardoor u, ook al is uw timeshare verkopen al lang niet meer mogelijk, toch nog een mogelijkheid heeft om alle-, door u gedane betalingen aan uw timeshare bedrijf, terug te vorderen.  Wij zullen dus niet alleen uw timeshare annuleren, maar onafhankelijk hiervan, ook uw juridische mogelijkheden – een Reclaim – onderzoeken, om uw financiële verlies met betrekking tot uw timesharing, te minimaliseren. Wij werken bij deze reclaim op een No Cure No Pay basis. Bij een succesvolle reclaim betaalt u ons een van tevoren afgesproken fee (een percentage van de reclaim) bij een niet-succesvolle reclaim bent u ons uiteraard niets schuldig.

Timeshare annuleren

Wilt u uw timeshare annuleren en uw mogelijkheden onderzoeken om geld terug te vorderen? Neem dan contact met ons op en laat u gratis informeren. Vul ons contactformulier in of bel ons direct op ons gratis nummer 0800 744 88 (vanuit België) of op +32 3 3037123

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email