Orange Lake Resorts
30/05/2017
    

Orange Lake Resorts Orange lake resorts

In oktober 2010, zijn ook wij in het timeshare verhaal gestrikt. Dit was bij Orange Lake Resorts, onderdeel van Holiday Inn, in Orlando, Florida.
Al gauw hadden we hier spijt van, maar ervan afkomen was vrijwel onmogelijk ! Orange Lake Resorts geeft totaal niet thuis en het contract was “eindeloos”, dus zaten niet alleen wij , maar ook onze nazaten, aan de hoge jaarlijkse onderhoudskosten vast want onze timeshare verkopen was uiteraard geen optie!
Van alles geprobeerd, maar helaas pindakaas. En toen vonden we de site van Rob en Ewald : Timesharestop, Hoewel ook hier wel een beetje wantrouwend , want tja, je kan op internet natuurlijk van alles zetten. Beetje research op internet gaf toch wel een goed gevoel, dus afspraak gemaakt.
Het duurde allemaal wel veel langer dan oorspronkelijk werd ingeschat ( schatting was een half jaar, maar werd uiteindelijk 1 jaar ). Het heeft ons best wat zorgen gebaard, maar uiteindelijk zijn we op 15 maart 2017 bij de notaris geweest en is ons timeshare contract bij Orange Lake Resorts ontbonden !
Ze gaan nu nog proberen om geld terug te krijgen van het resort, maar of dat lukt, is nog even afwachten. Gezien het hierboven genoemde resultaat van ontbinding timesharecontract, heb ik er alle vertrouwen in, dat ze er alles aan zullen doen om resultaat te halen waar mogelijk !
Wij zijn in ieder geval dolgelukkig dat e.e.a. nu ontbonden is. Indien iemand dit persoonlijk wil verifiëren, kan men bij Rob of Ewald terecht voor de contactgegevens. Ik wil graag aan evt. nieuwe gedupeerden bewijzen, dat Timesharestop het ECHT regelt en dat e.e.a. betrouwbaar is en geen nepsite die je alleen maar geld afhandig maakt (zoals alle andere sites die ik op internet heb gevonden ). Vragen over de dienstverlening van Timesharestop in Nederland en nu dus ook in België met Stoptimeshare.be zullen door ons graag beantwoord worden!
Nogmaals bedankt Ewald en Rob voor alle moeite die jullie hebben gedaan om e.e.a. voor elkaar te krijgen!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email