Atlas Club
België
30/03/2017
    

Atlas Club – Mgm Muthu Atlas Club

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie tussenkomst en het slagen in de timeshare stopzetting van mijn timesharecontract bij Atlas Club. Jullie hebben fantastisch goed werk geleverd  en ik ben super gelukkig dat ik jullie op het goede moment heb kunnen contacteren. Jullie hebben mij stante pede geantwoord ondanks ik al op een resort zat en in een bespreking om alweer iets aan te” laten smeren”. Door jullie doortastendheid had ik de moed en het lef deze meeting te verlaten en de verkoper perplex achter te laten.

Jullie bezoek later bij mij thuis, overtuigde mij  van jullie expertise ter zake  – alles wat ik vertelde kwam  bekend voor – en ik had er vertrouwen in dat het goed zou komen. Eindelijk zou ik van dit “eeuwigdurend” contract van Atlas Club verlost geraken. Nu nog geen jaar later krijg ik de confirmatie met het goede nieuws dat mijn timeshare contract ontbonden is ! ongelooflijk maar waar ! Door mijn wantrouwen aangaande alles wat betreft timesharing  stelde ik toch nog enkele vragen  – sorry voor dit –  maar jullie antwoordden mij onmiddellijk telefonisch terug zodat ik helemaal gerustgesteld ben en nu eindelijk besef dat ik van die jaarlijkse fee’s verlost ben.

Onze volgende stap, na de timeshare ontbinding is de juridische procedure voor terugvordering van kapitaal en ik beschouw dit dan als vergoeding voor het morele en psychologische leed dat ik door timeshare, met name door de verkopers bij Atlas Club, heb gekend. Wetend dat het een perpetuity contract was legde dit een enorme druk op mij  omdat ik er mijn broers/zussen/neven/nichten niet mee wilde belasten. Gelukkig is die angst nu voorbij.

Ik weet niet hoé ik jullie kan bedanken maar duizend maal dank u zeggen is nog te weinig. Ik wens  jullie nog heel veel succes in de toekomst en hopelijk komt er eens een einde aan alles wat timeshare noemt.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email