Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations sl. is het beruchte en notoire timeshare bedrijf op Tenerife. Het staat bekend om zijn harde en hardnekkige manier van verkopen en geldt als een van de meest effectieve verkopers in de timeshare industrie. Silverpoint Vacations heeft enorm veel slachtoffers gemaakt en is door de Spaanse rechtbank al meerdere keren veroordeel wegens investeringsfraude en misleiding. Ook dit jaar is Silverpoint Vacations als meerdere keren veroordeeld door Spaanse rechters en heeft de rechtbank vele contracten die zijn afgesloten door Silverpoint Vacations, NIETIG en ONGELDIG verklaard. Hierdoor is Silverpoint Tenerife verplicht om het volledige aankoopbedrag dat de klant heeft betaald voor zijn of haar timeshare, geheel terug te betalen, inclusief alle betaalde jaarlijkse onderhoudskosten! Voor de klanten is dit natuurlijk een enorme opluchting geweest. Voor ons als bedrijf, geven deze gerechtelijke uitspraken uiteraard zeer veel mogelijkheden om onze klanten bij te staan bij het opzetten van een Timeshare Reclaim tegen hun Timeshare bedrijf. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor contracten die zijn afgesloten bij Silverpoint Vacations maar ook voor timeshare contracten die bij andere timeshare bedrijven zijn afgesloten, niet alleen in Europa, maar wereldwijd!

Heeft u een contract afgesloten na 7 januari 1999 dan hebben wij vrijwel altijd de mogelijkheid om geld terug te vorderen. Uiteraard moeten we bekijken in hoeverre het zich loont om een rechtzaak te beginnen met als doel de NIETIGVERKLARING van uw timeshare contract. Heeft u ook een aanbetaling gedaan binnen de wettelijke bedenktijd en/of heeft u de volledige aankoopsom betaald binnen 3 maanden na ondertekening van het contract? ja, dan hebben wij een fantastische kans om uw contract nietig te laten verklaren.  Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. Contracten van Silverpoint Vacations kunnen wij in ieder geval gegarandeerd ontbinden, wij zullen gratis uw mogelijkheden beoordelen om het door u geïnvesteerde geld terug te vorderen, of uw contract voor de rechtbank aan te vechten. De mogelijkheden, mede dankzij onze juristen en aanwezige jurisprudentie, zijn enorm!

Silverpoint Vacations SL. werd een aantal jaren geleden de nieuwe naam van ” Resort Properties “, een bedrijf dat vaak is het nieuws is geweest doordat ze klanten investeringen verkochten. Investeringen die geen investeringen waren, maar gewone ordinaire leugens. Klanten werd verteld dat indien ze hun timeshare wilden verkopen, ze een extra week erbij moesten kopen. Op deze wijze, zo werd hen verzekerd, zou de timeshare van hen, zeker binnen afzienbare zijn verkocht door de verkoper, met een ruime winst voor de klant. Helaas zou de timeshare nooit worden verkocht, maar bleef de klant achter met dubbele onderhoudskosten en een hoop frustraties. Resort Properties en Silverpoint zijn in Europa de belangrijkste oorzaak dat timeshare zo’n slechte naam heeft gekregen. Een Silverpoint timeshare stond vrijwel garant voor een heleboel financiële ellende, frustraties en relationele problemen.

De producten van Silverpoint Vacations

Ook op dit moment worden er nog diverse producten verkocht op de resorts van Silverpoint Vacations. Op het resort Hollywood Mirage worden zowel vakantiegangers gelokt die telefonisch een aanbieding hebben gekregen om goedkoop een weekje of zelfs 2 weken vakantie te komen vieren, uiteraard wel met de toezegging dat zij in het begin van hun vakantie deelnemen aan een marketing gesprek, waarbij Silverpoint Vacations iets meer wil weten over hun vakantiegewoontes. Dit is uiteraard niets anders dan een verkoopgesprek waarbij de ene leugen na de andere zal worden afgevuurd op de klant. Op dit moment worden er in ieder geval een 2-tal investerings-producten aangeboden.

  1. Beverly Hills: Het product ” The Suites at Beverly Hills” – Hierbij koopt de klant een bedrijfsparticipatie of meerdere participaties. Op dit moment is er bij ons bekend dat deze participaties rond de € 15000,- kosten. Dit is, zo zegt de verkoper, een aandeel in een appartement waarbij er een bepaald rendement gegarandeerd wordt. Ja…. een maximaal rendement! Dit terwijl er eigenlijk een minimum rendement in het contract vermeld zou moeten worden. Een Vlaamse klant van Timesharestop in Nederland, heeft een dergelijk contract ondertekend en hiervoor een aanbetaling gedaan van 10.000 Euro, vervolgens heeft deze klant, op ons advies, dit contract ruim binnen de wettelijke bedenktijd geannuleerd. De reactie die hij vervolgens kreeg van de heer ANDREA SORGON, die op dat moment in de rol zat van Sales manager van Silverpoint Vacations, verbaasde ons toch wel enorm. De aanbetaling zou niet worden teruggestort door Silverpoint Vacations! De heer Andrea Sorgon verklaarde per email eveneens dat hij heel goed op de hoogte is dat dit soort producten niet kunnen worden aangekocht door iemand die niet in het bezit is van een NIE nummer ( Spaans sociaal fiscaal nr, vergelijkbaar met het Nederlandse Sofi nummer en het Belgische Rijksregister nr), maar dat het niet verboden is voor Silverpoint Vacations om mensen om een aanbetaling te vragen. Zodra er een afspraak gemaakt is bij de notaris, moet de klant zelf maar zien dat deze in het bezit komt of is, van een NIE nummer. De aanbetaling houdt Silverpoint Vacations in haar eigen zak, om de eenvoudige reden dat ze het kunnen…. Juist dit gedrag is zo kenmerkend voor Silverpoint vacations en de absolute reden dat wij iedereen afraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Verblijft men langer dan 1 week in het resort van Silverpoint Vacations dan vraagt men vaak niet om een aanbetaling. Dit komt omdat men dan meer controle over u heeft en kan ingrijpen indien u speelt met de gedachte om de zojuist getekende overeenkomst te annuleren binnen de wettelijke bedenktijd.
  2. Excel Overseas Holdings biedt aan klanten een product aan waarbij de klant een overeenkomst tot onderverhuur van Hotelovernachtingen aangaat met een ander bedrijf dat is aangesteld als Marketing agent door ” Excel overseas Holdings “, namelijk het real estate bedrijf  “Homes Under The Sun” Het verrassende is dat de Sales Manager van ” Homes under The Sun” niemand minder is dan .. Andrea Sorgon! Dat belooft niet veel goeds. Wij hebben in ieder geval onderzocht wie er achter dit bedrijf zit. Verrassing/ HEt zijn dezelfde personen die ook achter Resort Properties en Silverpoint Vacations zaten/zitten.

lees meer hierover

Klantenwerving bij Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations Scam

Het callcenter van Silverpoint Vacations werft zijn klanten via lijsten waarop de namen staan van zowel vakantiegangers als timeshare eigenaren, die vakantie hebben gevierd in een van de resorts van Silverpoint, Resorts met de naam Hollywood Mirage, Beverly Hills Heights, Beverly Hills Club of Palm Beach Club. Deze voormalige klanten worden benaderd door het callcenter van Silverpoint Vacations, vaak onder de naam ” Book it Now” , iedere keer wordt er hetzelfde gezegd, of men heeft een prijs gewonnen en mag een of twee weken genieten van accommodatie in een van de genoemde resorts, of men zegt dat men het timeshare eigendom van de klant wil doorlichten en bekijken of dit wel nog steeds de beste optie is voor de klant. Als laatste hebben we vernomen dat Silverpoint Vacations tegen timeshare eigenaren zegt dat hun timeshare geen enkele waarde meer heeft, of dat men vastzit aan zijn of haar timeshare tot het einde van het contract. Echter… de verkoper heeft natuurlijk de gepaste oplossing voor hen. Silverpoint Vacations neemt de timeshare terug van de klant en geeft de klant daar een bepaald bedrag voor. Deze aanbieding geldt echter alleen wanneer de klant besluit om een ander product aan te schaffen bij de verkoper van Silverpoint Vacations sl. Het ene bedrag wordt met het andere verrekend waardoor de klant wederom diep in de buidel moet tasten en naar huis vertrekt met een ondertekende overeenkomst, die bijzonder veel financiële ellende met zich mee zal brengen. Dit weet de klant op dat moment echter nog niet.

Wij kunnen nog vele pagina’s vullen met diverse verkooptrucs van Silverpoint Vacations sl, dit zullen we niet doen, het is echter van belang om te weten dat dit bedrijf volgens ons en vele anderen, waaronder de Spaanse Rechter, zich schuldig heeft gemaakt aan misleidende verkoop en contracten heeft afgesloten met klanten die onwettig zijn geweest. Hieronder staan een 2-tal voorbeelden van recente uitspraken van Spaanse rechters. Deze hebben al diverse keren besloten om contracten van Silverpoint Vacations SL. te bestempelen als zijnde onwettig en dus ongeldig, hierdoor zijn de contracten nietig verklaard, waardoor de klanten hun volledige aankoopbedrag teruggekregen hebben van Silverpoint, inclusief alle betaalde jaarlijkse onderhoudskosten. Ook hebben we een 2 tal films toegevoegd die zijn opgenomen met de verborgen camera in het kantoor van Silverpoint op Hollywood Mirage (klik hiervoor op de buttons). Te zien is hoe zowel de toenmalige verkoopleider en een timeshare verkoopster de ene leugen na de andere verteld en hoe de verkoopster toegeeft dat de timeshare inderdaad nooit verkocht zal worden.

Silverpoint Vacations    Silverpoint Vacations
bekijk hier de Silverpoint Scam Bekijk hier de Silverpoint Scam 2

Bent u ook een slachtoffer van de misleidende praktijken van de verkopers van Silverpoint Vacations neem dan contact met ons op en laat uw contract door ons definitief ontbinden. Uiteraard krijgt u hiervoor een schriftelijke resultaatgarantie!

  • Heeft u uw contract afgesloten na 7 januari 1999?
  • Heeft u tijdens de wettelijke bedenktijd een aanbetaling gedaan mbt de aankoop van uw timeshare?
  • Staat er in uw contract geen einddatum vermeld?
  • Heeft u een ” floating” week gekocht
  • Bent u punten-eigenaar?
  • Is de looptijd van uw contract meer dan 50 jaren?
Indien 2 of meer van bovenstaande punten van toepassing is op uw contract, dan heeft u een zeer grote kans dat wij uw contract NIETIG kunnen laten verklaren, waardoor u al uw betaalde geld terug zult ontvangen op last van de Spaanse rechter. Vele uitspraken, ook tegen Silverpoint Vacations, liggen als jurisprudentie voor. Aarzel niet en laat uw timeshare contract gratis door onze experts beoordelen!
  Ja ik wil een gratis beoordeling van mijn kansen
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email