Silverpoint Vacations SL

Silverpoint Vacations sl

Silverpoint Vacations SL. bekend van de zeer opdringerige- en harde verkoop op de resorts Hollywood Mirage – Beverly Hills Club – Beverly Hills Heights en Palm Beach Club is geen lid meer van de RDO.  Volgens eigen zeggen komt dit doordat ze geen timeshare meer verkoopt. Vergeet niet dat Silverpoint Vacations op Tenerife een van de grootste en meest opdringerige timeshare verkopers is, die er ooit is geweest! Waarom zou Silverpoint Vacations, die in het verleden al is veroordeeld door het Spaanse gerechtshof, ineens besluiten om geen timeshare meer te verkopen? Wat verkoopt dit dubieuze bedrijf nu dan wel?

Silverpoint Vacations SL verkoop

Silverpoint Vacations SL, een bedrijf dat ooit “Resort Properties” heette, verkoopt al jarenlang op zeer opdringerige wijze timeshare producten. Zeer bekend zijn de inmiddels beruchte investeringsproducten, die Silverpoint tracht te verkopen aan de vele timeshare eigenaren en toeristen die verblijven in een van haar resorts, meestal Hollywood Mirage. Timeshare eigenaren die er verblijven middels hun eigen vaste week of omdat ze via RCI hebben geruild. Toeristen, omdat ze telefonisch zijn gecontacteerd door het callcenter van Silverpoint Vacations SL, om een week te verblijven in een van de resorts tegen bijzonder lage kosten of zelfs geheel gratis! De enige vereiste is de verplichting om deel te nemen aan een verkooppresentatie. Het zijn juist deze verkooppresentaties, waardoor zoveel mensen in de financiële ellende zijn geraakt, waaruit ze zonder deskundig hulp niet meer uit komen.

De Silverpoint verkooppresentatie

Silverpoint Vacations sl

De verkopers van Silverpoint Vacations SL hebben maar 1 doel en dat is om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk bij hen achterlaat, op welke wijze dan ook. Hiertoe volgen zij diverse strategieën, die afhankelijk van de klant, worden toegepast. Hieronder zullen wij deze Silverpoint Vacations sl verkooppresentatie verder toelichten. Hopelijk heeft dit het gewenste effect en zullen minder timeshare eigenaars het slachtoffer worden van de enorme leugens en grote hebzucht van dit beruchte bedrijf, dat vooral in België zoveel slachtoffers heeft gemaakt en nog steeds maakt.

  • De Silverpoint Vacations sl verkopers vertellen u dat uw timeshare niet herverkocht zal worden. Echter indien u een extra aankoop doet, een nieuwe week bijvoorbeeld, dan weet de verkoper zeker dat uw timeshare binnen 1 à 2 jaren verkocht zal zijn.  OPGELET! Het gevolg zal zijn dat u met een extra timeshare en dus met dubbele onderhoudskosten zit! Uw timeshares zullen NIET verkocht worden door Silverpoint Vacations SL.
  • Timeshare eigenaren die lid zijn bij een ander bedrijf en middels “ruilen” op een resort van Silverpoint Vacations beland zijn, krijgen het volgende te horen:”U komt nooit meer van uw huidige timeshare af, het zal daardoor op uw kinderen overgaan! Dat wilt u toch niet? Ik heb een voorstel; wij kopen uw timeshare terug van u en dan koopt u een goede week bij ons. Onze weken hebben een grote ruilkracht bij RCI en zijn ook gemakkelijk te herverkopen. Wij geven u €8000 voor uw huidige week en u koopt bij ons een week voor €16000. Uhoeft nog maar €8000 te betalen aan ons…” Gevolg: U bent eigenaar van 2 timeshares aangezien Silverpoint Vacations sl uw timeshare niet heeft teruggenomen. Of u geeft geld uit om vervolgens eigenaar te zijn van een timeshare bij Silverpoint Vacations op Tenerife.
  • Men vertelt u dat ze bij Silverpoint Vacations sl geen timeshare producten meer verkopen omdat timeshare niet meer van deze tijd zou zijn. De verkoper biedt u vervolgens een mogelijkheid aan om te investeren in bedrijfsparticipaties bij The Palm Beach Club of bij The Suites at Beverly Hills. Het is belangrijk te vermelden dat Silverpoint al vaker is gelinkt aan / veroordeeld wegens investeringsfraude. Deze bedrijfsparticipaties zijn een bedrieglijke vorm van verkoop waardoor men in grote financiële problemen kan komen.

Gevolgen van een aankoop bij Silverpoint Vacations sl

Er zijn vele verhalen bekend waarbij klanten een aanbetaling hebben gedaan voor de aankoop van deze participaties bij The Palm Beach Club. Na onderzoek op het internet kwamen deze mensen erachter dat het beter zou zijn om deze aankoop ongedaan te maken, ruim binnen de Cool-off periode oftewel de wettelijke bedenktijd. Echter Silverpoint Vacations sl. was niet bereid om de gedane aanbetaling terug te geven. Wel gaven ze toe dat juridisch gezien zij dit niet mochten doen, maar dat ze alleen bereid zouden zijn om deze gedane aanbetaling terug te betalen zodra er een gerechtelijke uitspraak was. Silverpoint Vacations SL is dan ook een absolute afrader! Blijf weg bij dit bedrijf en ga nooit in op een uitnodiging van dit bedrijf om een week te verblijven in een van hun Resorts: Hollywood Mirage – Palm Beach Club – Beverly Hills Club of Beverly Hills Heights.

Heeft u een aankoop gedaan bij Silverpoint Vacations Sl. of heeft u iets ondertekend bij hen. Neem dan zeker en vast contact met ons op!

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email