Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Peninsula Legal Agents

Peninsula Legal Agents

Peninsula Legal Agents
Hier een foto van de zogenaamde zaakvoerder van de oplichter met de naam Peninsula Legal Agents

Peninsula Legal Agents is de laatste actieve Cold Caller die onze aandacht trekt vanwege de bijzonder brutale wijze van werken.. Dit bedrijf benadert Timeshare eigenaren met de mededeling dat er een Chinees investeringsbedrijf is dat hun timeshare wil kopen voor veel geld. De klant, zo zegt de medewerker van Peninsula Legal Agents, hoeft geen geld vooruit te betalen en de commissie voor Peninsula Legal Agents zal worden betaald door de Koper. De timeshare eigenaar heeft eigenlijk dus geen enkele reden om te twijfelen aan de eerlijkheid van deze Cold Caller.

Wij hebben de website van Peninsula Legal Agents eens nader bekeken en hebben opgemerkt dat er geen registratie nummer wordt vermeld op de website www.peninsulalegalagents.com. Deze website werd overigens pas geregistreerd in Juli 2017 en er wordt melding gemaakt van een zaakvoerder waarvan er een foto op de website staat. Deze foto echter is afkomstig van het internet en behoort niet bij de naam die wordt vermeld op de website. Iets wat op zich al bijzonder dubieus is en reden genoeg is om niet met Peninsula Legal Agents in zee te gaan. LEES HIER MEER OVER DIT BEDRIJF

Peninsula Legal Agents de werkwijze

De werkwijze van Peninsula Legal Agents is min of meer dezelfde als dat we gewend zijn van Cold Callers, Timeshare eigenaren worden benaderd door hen en wordt exact datgene verteld aan de Timeshare eigenaar waar deze al zolang op zit te wachten, namelijk dat zij geld kunnen krijgen voor hun Timesharing. Ook al kan men tegenwoordig overal lezen dat dit niet meer mogelijk is vanwege het feit dat een timeshare geen kostenvoordeel meer heeft. Toch zijn er nog steeds timeshare leden die dagelijks gebruik maken van de diensten van zo’n Cold Caller, misschien soms wel tegen beter weten in. Het eindresultaat is ALTIJD hetzelfde. Geld weg – timeshare niet weg – Cold Caller onvindbaar.  Indien deze wel traceerbaar is weigert deze gewoon om het geld terug te betalen. Hierdoor moet u dan via een advocaat en rechter uw geld terug zien te krijgen. Ook dit brengt weer zeer hoge kosten met zich mee, overigens zonder garantie op succes. Personen die achter bedrijfjes zoals Peninsula Legal Agents zitten, weten dit als geen ander. LEES HIER NOG MEER OVER DEZE OPLICHTER

Peninsula Legal Agents
Ook op deze geheel andere website zien we deze foto van de niet bestaande zaakvoerder van Peninsula Legal Agents.

Peninsula Legal Agents en andere cold callers

Peninsula Legal Agents is een schoolvoorbeeld van de onbetrouwbare cold caller. Indien u bent benaderd door dit bedrijf of een andere cold caller, neem dan direct contact met ons op. Geef geen verdere gegevens aan hen, maak hen niet wijzer, hoe mooi het verhaal ook is! Onthoud dat een cold caller NOOIT goede bedoelingen heeft.

Indien u uw timeshare wilt stopzetten omdat u het niet meer gebruiken kunt, omdat uw leefomstandigheden zijn veranderd of gewoon omdat het veel te duur is geworden, laat dan uw timeshare ontbinden door ons. Wij zullen samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn om niet alleen uw timeshare contract permanent te ontbinden, maar ook om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om middels onze Timeshare Reclaim, uw geïnvesteerde geld terug te vorderen middels een gerechtelijke procedure of buitengerechtelijke schikking.

Peninsula Legal Agents
De foto zien we ook hier verschijnen. En ook hier heet de zaakvoerder van Peninsula Legal Agents weer anders!

Wat ons verder nog opviel bij de website van Peninsula Legal Agents is het artikel over de Zaakvoerder die met foto wordt voorgesteld als zijnde ene heer Jean-Pierre Van de Putte. Het is bij dit soort louche oplichters natuurlijk te verwachten dat de foto die Peninsula Legal Agents hier toont niet bij de naam en functie hoort die wordt vermeld. Met andere woorden: Deze heer Van de Putte is zeker niet de zaakvoerder van Peninsula Legal Agents en deze foto hoort bij iemand anders.

Deze Cold Caller is op dit moment nog steeds zeer actief en benadert, zo is ons opgevallen uit het grote aantal slachtoffers dat zich bij ons heeft gemeld, vele timeshare eigenaren van Diamond Resorts international die hun timeshare in Griekenland hebben gekocht. Wij kunnen niet vaak genoeg waarschuwen tegen deze Peninsula Legal Agents die haar oplichtingspraktijken heel erg serieus neemt en zeer professioneel oogt maar het niet is!

Bent u ook gedupeerd door deze cold caller en oplichter, neem dan contact op met ons. Velen gingen u al voor. Wij halen uw recht! Of het nu om een Timeshare Reclaim gaat of over een timeshare contract-ontbinding.

Contact met ons

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email