Overeenkomst tot onderverhuur bij Homes Under The Sun

Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Excel Overseas Holdings

Excel Overseas Holdings

Excel Overseas Holdings

Steeds vaker horen we over Excel Overseas Holdings, het bedrijf dat zogenaamde Overeenkomsten tot onderverhuur aangaat met nietsvermoedende klanten. Voor de verkoop van deze Bedrijfsparticipaties, heeft het bedrijf een marketing agent aangesteld, Deze marketing agent is het zogenaamde real estate bedrijf – Homes Under The Sun SL. uit Tenerife. De sales Manager van Homes Under The Sun is ene Andrea Sorgon, Nu moet gezegd worden dat wij Andrea Sorgon kennen als zijnde de sales manager van Silverpoint Vacations uit Tenerife, Ja inderdaad het bedrijf dat al zovele timeshare eigenaren heeft benadeeld met hun misleidende herverkoopverhalen en investeringsprogramma’s.. De Andrea Sorgon van Silverpoint was ook degene die tegen een klant van ons zei dat deze zijn aanbetaling van 10.000 Euro kwijt was, ook al had deze zijn contract geannuleerd binnen de wettelijke bedenkperiode. Het valt in ieder geval op, dat de contracten die Excel Overseas Holding afsluit met haar klanten, zeer omvangrijk zijn en dat er zeer veel bedrijven bij zijn betrokken. Het valt echter ook op dat bij al deze bedrijven, steeds dezelfde namen naar voren komen, dezelfde namen als bij het bedrijf Silverpoint Vacations SL.

 

Homes Under The Sun in de praktijk

Excel Overseas Holdings heeft haar nieuwe verkoopstrategie zeer goed voorbereid.

Zoals gezegd heeft EOH een Marketing agent aangesteld, dit is het bedrijf dat actief kopers ronselt via hun websites en resorts zoals: Hollywood Mirage, Beverly Hills Heights, The Palm Beach Club of Beverly Hills Club. Het is bij deze resorts dat ook timeshare eigenaren die hier al eens hun vakantie hebben gevierd, benaderd worden door een call center. Zij krijgen een uitnodiging om naar een van deze resorts te komen voor een bijzonder gunstig tarief. Dat voor velen hier een nachtmerrie begint weet op dat moment nog niemand. de timeshare verkopers van Silverpoint vacations trachten om bedrijfsparticipaties te verkopen en de verkopers van Homes Under the Sun trachten een ander product te verkopen. Het gaat hierbij trouwens meestal om dezelfde verkopers. Namen zoals die van Geert de Greef , Peter Rinder en de Duitse verkoopster Monica worden veel genoemd door gedupeerden. Wij willen nogmaals benadrukken dat Silverpoint Vacations juridisch niets te maken hoeft te hebben met Excel Overseas Holdings. Met andere woorden; strikt juridisch gezien gaat het hier om 2 verschillende bedrijven. Ook is het ons bekend dat Excel overseas holdings geen Timeshare producten verkoopt maar klanten de mogelijkheid geeft om te investeren in een, wat ons betreft, uitermate dubieus product. Het is niet voor niets dat Silverpoint al meerdere keren is veroordeeld door het Spaanse gerechtshof wegens investeringsfraude. Er zijn veel timeshare bedrijven die momenteel hun timeshare in fases verkopen. Ze beginnen met de verkoop van vakantie certificaten door bedrijf A, vervolgens wordt deze vakantie geboekt bij het verkopende bedrijf A, op het moment dat de klant aanwezig is op het resort tijdens de volgende geboekte vakantie wordt zij benadert door een verkoper van Bedrijf B, deze probeert dan het effectieve timeshare product te verkopen.  Onthoud goed: Indien u van uw timeshare af wilt geraken moet u beslist geen ander- vervangend product kopen dat u wordt aangepraat door een verkoper. Neem gewoon even contact op met ons. Wij hebben zeer veel ervaring met zowel Silverpoint Vacations SL als Excel Overseas Holdings en Homes Under The Sun.
neem contact met ons op en laat gratis uw Reclaim kansen beoordelen

Onderverhuur door Excel Overseas Holdings

Klanten krijgen van Excel Overseas Holdings het voorstel om deel te nemen in een bedrijfsparticipatie programma. Zij noemen dit kortweg een overeenkomst tot onderverhuur. De klant koopt gedurende 10 jaren Hotelrechten, dit zijn niets minder dan hotelovernachtingen. Het gaat hierbij om, in geval van een van onze klanten, 4 x 36 hotelovernachtingen in 4 verschillende Hotels. De betreffende klant werd geacht om een bedrag van bijna €40.000 te betalen aan, Homes Under The Sun in Tenerife. Dit bedrijf is namelijk contractueel gemachtigd door Excel Overseas Holdings om een borg of volledige betalingen te ontvangen namens de onderneming.

Excel Overseas Holdings

De klant zal geen gebruik maken van deze accommodaties, nee, Excel Overseas Holdings  zorgt ervoor dat de klant per direct de gebruiksrechten overdraagt aan haar of ieder ander bedrijf dat is aangesteld door hen voor het exploiteren van een specifiek eigendom. Wie deze aangestelde bedrijven zijn, behalve het bedrijf Homes Under The Sun, wordt niet vermeld.

Het is duidelijk dat klanten worden gelokt met een product dat door Excel Overseas Holdings wordt omschreven als zijnde een Overeenkomst tot onderverhuur en dat de klant een hoog tarief(?) van 6.05% (van wat?) terug mag verwachten gedurende die 10 jaar. Ook krijgt de klant de mogelijkheid om na 6 jaren uit te treden uit deze overeenkomst. Deze uitredingsmogelijkheid begrijpen wij zelf niet goed. Waarom zou iemand ook maar overwegen om na 6 jaren uit te treden, terwijl het zo’n goede investering is? Hoeveel er precies wordt uitgekeerd aan de klant zou volgens de contracten, die zijn opgesteld door Excel Overseas Holdings, door weer een ander bedrijf geschieden, Lodgequest Operations LTD. We hebben nu al te maken met diverse contract partijen, namelijk: Excel Overseas Holdings – Homes Under The Sun – Lodgequest Operations LTD Laten we deze bedrijven eens iets nader onder de loep nemen. Juridisch gezien is de verkoop van dit product niet verboden. Onthoud 1 ding: JURIDISCH GEZIEN koopt U alleen hetgeen op uw contract wordt vermeld, U KOOPT NIET HETGEEN U MONDELING WORDT BELOOFD. In geval van enig dispuut is alleen het contractuele gedeelte aanvechtbaar en aantoonbaar.

Veel vraagtekens?

  1. Lodgequest Operations LTD – Op de contracten staat als adres vermeld 42 Berkeley Square in Londen Dit bedrijf heeft 3 bestuurders: te weten a) S.C.R. Secretaries LTD(ook eigenaar van Homes Under The Sun) b) Mark Cushway als Directeur van Lodgequest Operations ltd. Heel toevallig kennen we deze Mark Cushway ook als Directeur van Silverpoint Vacations en de RDO. c) Franz Markus Deutsch, Directeur van Lodgequest en van KEYS Operations LTD. en natuurlijk van de Silverpoint Group.
  2. Homes Under The Sun ltd: Met geregistreerd adres 1 Bedford Row, London. Waarom geen adres op Tenerife? Eigenaren van Homes Under The Sun zijn het bedrijf SCR Secretaries en de heer Franz Markus Deutsch! Jawel deze heer is ook al eigenaar van Lodgequest Operations.
  3. Excel overseas Holdings: Hier hebben we niets over gevonden, misschien omdat dit bedrijf een adres heeft in Dubai?Excel Overseas Holdings Feit is, dat zowel Homes under The Sun als Excel Overseas Holdings met deze contracten en wijze van verkoop, juridisch gezien misschien geen aantoonbare fouten maken. Ons dringende advies is echter wel om altijd informatie in te winnen over hetgeen men gekocht heeft of over hetgeen men aangeboden krijgt. Neem NOOIT overhaaste beslissingen en doe nooit een aanbetaling. Onderteken een koopcontract altijd pas op de laatste dag van uw verblijf zodat u thuis nog 14 dagen bedenktijd heeft om eventueel af ter zien van de eventuele aankoop.

Bent u in contact geweest met medewerkers van een van deze bedrijven of heeft u een contract ondertekend,neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat u in ieder geval de juiste informatie tot uw beschikking heeft.

Wilt u uw timeshare ontbinden omdat u inmiddels weet dat uw timeshare verkopen niet mogelijk is? Neem ook dan even contact met ons op. Wij garanderen de ontbinding van uw timeshare contract voor de volle 100%. Laat ook uw Timeshare Reclaim mogelijheden gratis door ons beoordelen. Recente jurisprudentie geeft ons bijzonder veel mogelijheden om uw geld voor u terug te vorderen. Vaak is het mogelijk om uw contract geheel nietig te laten verklaren, hetgeen betekent dat het timeshare bedrijf al uw betaalde geld, inclusief onderhoudskosten zal moeten terugbetalen.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email