Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Een timeshare kopen

U denkt erover om een timeshare te kopen. Wellicht is uw interesse gewekt door een vakantieverblijf waar u was, of heeft u een timeshare verkoop presentatie gezien. Het klinkt allemaal erg mooi en interessant, maar helaas is dit tegenwoordig niet altijd zo. De kans is groot dat er onbegrip is rondom uw naasten, die niet begrijpen waarom u een timeshare zou kopen. Het is daarom van groot belang dat u zich goed inleest voordat u daadwerkelijk een time sharing gaat kopen. In de tegenwoordige tijd is het een stuk minder interessant om een timeshare te kopen, dan vroeger. Er zijn namelijk een aantal addertjes onder het gras, waarvoor u van tevoren gewaarschuwd moet worden. Wij helpen u daar graag bij.

Is het verstandig om op dit moment een time sharing te kopen?

Eigenlijk kunnen we daar eerlijk in zijn: nee, het is niet verstandig een time share te kopen. Een aantal jaren terug was een timeshare kopen een grote investering. Reisbureaus en verblijfsaccommodaties waren vaak erg duur. Met een timeshare had je dus een groot kostenvoordeel. Echter betaal je elk jaar onderhoudskosten voor je timeshare, welke ieder jaar stijgen. Daarnaast is het tegenwoordig erg gemakkelijk om een reis te boeken via een reisbureau of boekingswebsite. Deze zijn allang niet meer zo duur en vaak zelfs goedkoper dan een timeshare. Ons advies is dan ook om niet in zee te gaan met een timeshare organisatie, omdat het erg lastig is om van een timeshare contract af te komen.

Timeshare kopen en opzeggen

Wanneer u een timeshare heeft gekocht en deze uiteindelijk wilt opzeggen, komt u in een lastige procedure terecht. Stoptimeshare kan u hierbij helpen. Wij beginnen met het ontbinden van uw timeshare contract. Wanneer dit is gelukt, is er ook nog de mogelijkheid om het geïnvesteerde geld terug te vorderen. Dit is een lange en moeilijke procedure. Timeshare bedrijven willen natuurlijk niet hun onderhoudskosten mislopen. Echter is het wachten wel de moeite waard, want het scheelt een hoop stress wanneer u eindelijk van dat vervelende timeshare contract verlost bent. Zo ziet u dat het misschien erg gemakkelijk en aantrekkelijk is om een timeshare te kopen. Maar het ontbinden van een timeshare contract is een vervelend proces. Denk daarom goed na voor u deze beslissing maakt. Wij adviseren u graag hierbij!

Wij helpen u met uw timeshare contract

Wilt u meer informatie over het kopen van een timeshare en wat dit voor voor- en nadelen heeft? Of heeft u een timeshare contract waar u graag zo snel mogelijk van af wilt? Stoptimeshare staat voor u klaar! Wij adviseren u over de diverse onderwerpen rondom timeshare. Daarnaast helpen wij u graag met het annuleren of ontbinden van uw timeshare contract. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken, hiervoor kunt u bellen naar de volgende nummers: +32 3 3037123 / 0800 744 88.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email