Ontbinding van timeshare contracten sinds 2014! Neem contact met ons op en laat uw contract en kansen geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen!

Diamond Resorts International

Diamond Resorts International

Diamond Resorts International

Veel klanten benaderen ons m.b.t. hun timeshare bij Diamond Resorts International, men is vaak ontevreden over het feit dat boeken bij Diamond Resorts International niet meer zo eenvoudig gaat als een paar jaren geleden. Ook beklagen veel timeshare eigenaren van met name resorts als The Village Heights, Sun Beach Club, Grand Leoniki en Leoniki Residence, allen in Griekenland, zich erover dat er zeer veel achterstallig onderhoud is en dat men vaak belaagd wordt door actieve verkopers die trachten de leden over te halen tot het doen van wederom een nieuwe aankoop, hierbij gaat het om het Puntensysteem. Diamond Resorts International tracht al geruime tijd om haar leden om te zetten in het Puntensysteem. Onder het mom dat het veel flexibeler is en dat men het eenvoudiger kan verkopen. Dit is uiteraard allemaal onzin. Het enige aspect dat hierbij namelijk zeker is, is dat de jaarlijkse onderhoudskosten enorm zullen stijgen. Niet doen dus!

De overname van Diamond Resorts

Diamond Resorts International, in de timesharewereld kortweg DRI genoemd, is in September 2016 overgenomen door het bedrijf Apollo Global, voor een bedrag van ruim $ 2 miljard. Timeshare eigenaren zullen binnen relatief korte tijd ervaren wat dit zal inhouden voor hun timeshare lidmaatschap bij Diamond Resorts International. De internationale verwachting is dan ook dat Apollo Global, een investeringsmaatschappij, zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld uit Diamond Resorts wil halen, op welke wijze dan ook, gebruik makend van ieder mogelijk excuus.

Diamond Resorts International heeft een groot aantal mooie resorts in de USA, het jaarlijkse inkomen van Diamond Resorts wordt hoofdzakelijk bepaald door de verkoop van timeshare, de verkoop van Fractional Ownership, de jaarlijkse onderhoudskosten en zogenaamde extra assessmentkosten, dit zijn extra kosten die betaald moeten worden door de leden. Denk hierbij aan de modernisering van appartementen, nieuwe meubels, witgoed enz. Op dit moment is Diamond Resorts International de schade aan het bekijken die de orkanen van september 2017 hebben veroorzaakt. Een groot gedeelte van de schade aan de accommodaties van Diamond Resorts zal worden betaald door de leden van DRI. Hiervoor zullen de leden een extra rekening gepresenteerd lrijgen, of deze kosten zullen eenmalig worden verwerkt in de jaarlijkse onderhoudskosten. Men mag er dus vanuitgaan dat voor het gebruiksjaar 2019 deze kosten zeer hoog zullen zijn.

Diamond Resorts of Apollo Global – wat te doen?

Zeer veel leden van Diamond Resorts International benaderen hun timeshare resort of bellen met het +44 nummer in Europa. Zodra ze aangeven dat ze hun lidmaatschap willen stopzetten bij Diamond Resorts krijgen ze te horen dat ze hun timeshare dan maar moeten verkopen aan een ander lid van DRI, indien men besluit te verkopen aan iemand die geen lid is van Diamond Resorts, dan is men verplicht het bedrijf  Travel and Leisure te benaderen. Kortom, u komt er op deze wijze niet vanaf aangezien deze timeshares absoluut onverkoopbaar zijn! Iedereen kan namelijk de resorts van Diamond Resorts international gebruiken. Deze zijn eenvoudig door iedereen te boeken via bijvoorbeeld Booking.com, voor minder geld dan de timeshare eigenaar betaald voor de jaarlijkse onderhoudskosten! Het kostenvoordeel is dus geheel weg! Daar waar het timeshare product eens een goed product was en een veel beter en goedkoper alternatief voor de traditionele vakantie industrie ( Reisbureau’s) is dit nu omgeslagen in een kostennadeel en financiële last. Laat hierom uw timeshare ontbinden en ontdoe u van uw financiële last en contractuele verplichting. Wij hebben ruim 3 jaren ervaring met deze contractuele ontbindingen en verstrekken uiteraard een schriftelijke resultaat-garantie! Laat ons eveneens gratis uw mogelijkheden beoordelen tot het inleiden van een Timeshare Reclaim. Wij maken hierbij gebruik van de huidige jurisprudentie waarin timeshare bedrijven veroordeel zijn geworden tot het terugbetalen van het volledige aankoopbedrag, inclusief alle betaalde onderhoudskosten. Uw timeshare is niet verkoopbaar, maar laat ons ervoor  zorgen dat het door u geïnvesteerde geld niet verloren gaat, er zijn op dit moment bijzonder goede mogelijkheden om dit te verhinderen, ook bij Diamond Resorts International.

Laat ons gratis uw mogelijkheden beoordelen

 

Diamond Resorts International

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email