Berlanga Contreras

Berlanga Contreras benadert ongevraagd Nederlandstalige timeshare eigenaren met de mededeling dat zij maandelijks rechtzaken begint, tegen diverse timeshare bedrijven. Ook, zo zegt Berlanga Contreras, willen ze een rechtzaak beginnen tegen het timeshare bedrijf van de eigenaar in kwestie. Vanwege het feit dat, zo zegt de nederlandstalige medewerker, ze al vele jaren bestaan, hebben ze de zekerheid dat de eigenaar zijn aankoopbedrag weer terug gaat krijgen. Het enige dat de timeshare eigenaar in kwestie moet doen, is zijn of haar timeshare documenten opsturen naar Berlanga Contreras en wel naar: info@berlangacontreras.com Berlanga Contreras

Omdat ons dit weer eens als volkomen ongeloofwaardig in de oren klinkt hebben we een onderzoek gedaan naar Berlanga Contreras. Het was al snel duidelijk dat dit een niet bestaand officieel bedrijf is en dat de website aaneenhangt van leugens en dat Berlanga Contreras zich zelfs schuldig maakt aan Identity Theft. De foto’s van personen die op de website worden voorgesteld als zijnde de advocaten en oprichter van Berlanga Contreras zijn in feite helemaal niet van deze personen. Het gaat hierbij namelijk om geheel andere personen wiens foto’s gewoon van andere websites zijn afgehaald zonder medeweten van deze personen.

Als we nog verder gaan kijken dan zien we ook dat op het adres dat vermeld staat als ontvangst- en contactadres er geen Berlanga Contreras bekend is. Het adres luidt als volgt:
Berlanga Contreras
12 Calle de la Cruz
28012 in MADRID

Berlanga Contreras – blijf erbij weg!

Als laatste, en hiervoor hebben wij al zeer vaak gewaarschuwd, wordt er als contact telefoonnummer een mobiel nummer opgegeven: 0034 603 337 074 indien een Spaans telefoonnummer begint met een 6, dan weet men dat het hierbij gaat om een gsm nummer. DOE NOOIT ZAKEN MET EEN BEDRIJF OF STICHTING DIE EEN GSM NUMMER OPGEEFT ALS CONTACT NR!! Berlanga Contreras

We zien het trouwens steeds vaker dat oplichters, zoals in dit geval Berlanga Contreras, geen enkel middel schuwen en zelfs overgaan tot het maken van websites. Wij willen er dan ook nog eens met nadruk op wijzen dat men bijzonder voorzichtig moet zijn, alvorens met met een bedrijf in zee gaat. Gaat het om een echt bedrijf, hebben ze een ontvangstadres, zijn ze transparant, met andere woorden: is het bekend wie de personen achter het bedrijf in kwestie zijn? enz. Bij Berlanga Contreras was dit allemaal niet het geval!

Wilt u uw timeshare contract ontbinden omdat uw timeshare verkopen maar niet lukt? Neem dan snel contact met ons op, een van de eigenaren van ons bedrijf zal binnen 24 uur contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. We zijn meer dan 3 jaren actief op het gebied van de ontbinding van timeshare contracten en zijn inmiddels een begrip in Europa en daarbuiten.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email