ABC Lawyers en Timeshare Lawyers ltd.

ABC Lawyers en Timeshare Lawyers komen steeds vaker naar voren, wie zijn dit? Helaas moeten wij constateren dat de heer Mark Rowe, bekend van zijn laatste uitvinding Timeshare Compensation en Monster Travel steeds maar weer opnieuw manieren bedenkt om timeshare eigenaren het geld uit de zakken te halen door mooie droomscenario’s, wat uiteindelijk doemscenario’s blijken te zijn, voor te houden aan de klant. Over Timeshare Compensation en Monster Travel is al uitvoerig aandacht besteed op het internet. Wij vinden echter dat ook ABC Lawyers en Timeshare Lawyers ltd, die in realiteit absoluut geen Lawyers oftewel advocaten zijn, deze aandacht verdienen. ABC Lawyers

De man achter ABC Lawyers is een oud-timeshare sales manager, die in totaal miljoen afhandig heeft gemaakt, door middel van de verkoop van timeshare- en dubieuze investeringsproducten, dit onder andere tijdens zijn carriëre bij Resort Properties en Silverpoint Vacations.

Nadat Mark Rowe, want daar gaat het hier over, uit de timeshare verkoop stapte, zette hij Monster Travel op, een zogenaamd vakantie product op een dvd, dit mislukte geheel waardoor hij Sell my Timeshare bedacht. Hierbij richte hij diverse Cold Call buro’s op en adverteerde hij grootschalig met het gegeven dat hij Timeshare kon herverkopen, dit terwijl hij dit uiteraard NIET kon! Hij vertelde iedereen dat hij al vele timeshares had herverkocht. Deze leugens werden uitgebreid blootgelegd door de BBC in Engeland.

ABC Lawyers met dezelfde personen en doelstelling

Vervolgens ging deze persoon zijn eigen vakantiepunten verkopen, dit zou de nieuwe gangbare wijze worden om op vakantie te gaan. Hij vertelde de klanten dat deze zogenaamde Leisure Points binnen 14 maanden in waarde zouden zijn verdrievoudigd! Ook deze scam kwam al snel uit, maar niet nadat de man achter ABC Lawyers en Timeshare Lawyers zeer veel geld hiermee had verdiend, vele gedupeerde achterlatend. In al zijn bedrijven heeft hij vele miljoenen verdiend die hij van de consumenten heeft afgepakt door middel van leugens en beloftes. Op deze wijze heeft zichzelf, zijn bedrijven en fam. enorm verrijkt. Nadat dit bekend werd, is er weinig actie ondernomen door de politie en hierdoor werd er een tweede ronde ingeleid. Dezelfde mensen, die al eens slachtoffer waren geweest van hem, werden nogmaals uitgenodigd met een nog mooier verhaal en nieuwe bedrijven.

Oprichting van ABC Lawyers en Timeshare Lawyers ltd.

Nu zijn er dus 2 advocatenkantoren opgericht, ABC Lawyers en Timeshare Lawyers – Denkt u nu zelf dat deze bedrijven van dezelfde personen nu wel het goede met de klanten voorhebben? NEE natuurlijk niet! Door de oprichting van ABC LAwyers gaat de oplichting op grote schaal verder omdat er gewoon vrijwel niets tegen gedaan wordt. De term Advocaat krijgt een “slechte” naam door ABC Lawyers.  Wanneer men een advocaat bezoekt gaat men ervan uit dat men een onafhankelijk- en betrouwbaar advies krijgt. Ook al zegt de advocaat niet altijd hetgeen men graag zou willen horen, hoofdzaak is dat hierbij om een eerlijk advies gaat waarmee men iets kan. Klanten die geweest zijn op een bijeenkomst van ABC Lawyers en Timeshare Compensation gingen ervan uit dat ze te maken hadden met advocaten die het beste met hun voorhadden, immers waarom zouden ze anders naar Tenerife worden uitgenodigd?ABC Lawyers op Tenerife

ABC Lawyers en Timeshare Compensation

ABC Lawyers presenteert zich als zijnde een advocatenkantoor, ze laten zelfs documenten aan hun klanten zien die de schijn wekken dat dit inderdaad waar is. Ze beiden een Timeshare Reclaim procedure aan, zonder dat er hier een gedegen assessment aan vooraf gaat. Het komt eigenlijk hierop neer dat iedereen in aanmerking komt voor een gerechtelijke procedure die ertoe moet leiden dat timeshare eigenaren een flink geldbedrag terug gaan krijgen. Het absurde bij ABC Lawyers is, dat ze iedere rechtzaak vrijwel garanderen. Uiteraard alleen mondeling. Het is voor timeshare eigenaren zeer belangrijk om te weten dat geen enkele advocaat de uitkomst van een zaak garandeert, NOOIT! De hoogte van een Timeshare Reclaim kan niet gegarandeerd worden, NOOIT! Vooral niet door ABC Lawyers en Timeshare Lawyers ltd. Men kan goede kansen hebben maar een garantie met betrekking tot een rechtzaak is zeer dubieus.

Bij ABC Lawyers is het ook zo dat er aanbetaling gedaan moet worden door de klanten, dit is uiteraard begrijpelijk, echter het absurde is dat klanten de aangegane contracten of overeenkomsten zogenaamd niet kan annuleren. Dit is uiteraard volkomen onzinnig. In realiteit kan een consument iedere advocaat ten alle tijde ontslaan, ook ABC Lawyers. Dit is uiteraard gewoon intimidatie om er zeker van te zijn dat het geld dat eenmaal door de klant is betaald, ook daadwerkelijk in de zakken blijft van ABC Lawyers – Timeshare Lawyers en Timeshare Compensation.

Bent u op een verkooppresentatie geweest van Timeshare Compensation en/of ABC Lawyers en heeft u een overeenkomst ondertekend? Of bent u benaderd door hen  – neem dan snel contact met ons op.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email